" Спомняме си, как дойде и нашия ред да направим толкова важния и труден избор на сватбен фотограф. С лека неохота започнахме срещите с един, после с втори човек. И учудващо и за нас самите, още от третия опит успяхме да направим своя избор.

Веднага след срещата си с Ники и Павката и двамата бяхме сигурни, че те ще са хората, на които може спокойно да се доверим да заснемат нашия специален ден. Обадихме им се за потвърждение малко след като се разделихме и стана ясно, че и двамата споделяме едно и също мнение. Впечатлиха ни със професионалния си и отговорен подход, но най-вече ги усетихме близки до нас, много симпатични и приятелски настроени. Проявиха интерес както към нас като личности, така и към цялостната ни идея за визията на сватбата, искаха да постигнат най-добрия резултат.

И наистина, когато дойде Денят, те бяха перфектни. Успяха да увековечат както значимите традиционни моменти във всяка сватба, така и много непринудени такива, където е уловена естествената реакция – както на нас, така и на нашите гости. Останаха да снимат до последно, не пропуснаха дори един момент. Впечатлиха ни с модерна апаратура както и с факта, че предварително бяха посетили ресторанта, за да познават терена за снимки. Двама млади професионалисти, на които не им липсват качества, знания и хъс, а което е и отличителното, безкрайно се наслаждават на работата си.

Благодарим ви, момчета:
- за страхотния професионализъм и нестихващ ентусиазъм, който проявихте към нашето специално събитие;
- за безбройните красиви моменти, които сте уловили и ни оставяте за спомен.
- за уникалния подход на работа, който сте избрали и напълно ни допадна – двама фотографи, цяла сватба, отделна фотосесия, приятелско отношение.

За нас бе наистина голямо удоволствие да споделим заедно с вас този така важен момент от живота ни! Запазете тази ваша неугасваща енергия за развитие, запазете тази страхотна работа в екип, която сте изградили и сме убедени, че всичко най-добро за вас тепърва ще предстои…

Много се радваме, че ви познаваме

С приятелски поздрав,
Вяра и Петко "

 

 

ритуална зала Средец – ул. Леге / семинария Св. Йоан Рилски / градина бутиков хотел 6ato (Шато) гр. София / фотосесия на отделен ден в гр. Пловдив