Сватбена фотография и видео заснемане сезон 2016
/заснемаме сватби на територията на цялата страна/

 

 

За нас заснемането на сватбени тържества e създаване на незабравими спомени. 
Първият етап за улавянето на сватбените Ви емоции е заснемането в сватбения ден. Вторият етап отнема от 3-4 седмици - обработката на кадрите. Обръщаме внимание на всеки един заснет кадър от Вашето голямо събитие, качеството на сватбените снимки е изключително важно за нас.

Спомените Ви достигат до Вас в онлайн галерии, което многократно улеснява споделянето с близки и приятели в страната и чужбина.

Обикновено в църквата налична светлината е минимална. Благодарение на премиум обективите на Canon заснемаме всички  църковни ритуали без светкавица. Така се запазва атмосферата на мястото и съкровеността на църковния ритуал.

Правим много портретни снимки на Вашите близки и гости. Улавяме много непринудени моменти, което е гарант за приятни изненади и емоции за всички, които разглеждат сватбените Ви снимки.

Втори опитен фотограф с висок клас техника - Сватбената фотография в екип надгражда многократно заснемането от самостоятелен сватбен фотограф. Заснемане на две места едновременно (подготовката на булката и младоженеца). Две различни перспективи, повече креативни фотографии и уловени спонтанни моменти. Значимо предимство е за сватби над 80 човека, сватбени тържества на открито, ресторанти с голям дансинг. 

Арт фото сесия на отделен ден. Сбъднете Ваша фотографска мечта! Можем да реализираме ваша нестандАРТна/щура идея. Искате да не карате близките Ви да ви чакат в сватбения ден.  Сега можете да си поръчате отделна сватбена сесия в друг ден с достатъчно време за различни вълнуващи локации. Тази опция позволява употребата на допълнителна техника, за постигане на максимално добро качество и креативни фотографии.

Комбинирани пакети за фото и видео заснемане започват от 1695 лв. За повече информация относно сватбените ни пакети направете запитване за оферта на сватбеното Ви тържество.