" Здравейте скъпи приятели,

В началото, идеята да организираме сватбеното си тържество, беше много плашеща.  Възможностите са толкова много  – разкошни тоалети, отлични ресторанти, безброй варианти за ритуали, украса и програма, а сватбения ден – само един. Докато събирахме информация, се чувствахме като удавени в море от красота, каквото и да изберем, ни се струваше, че не е достатъчно, че има и по-добро, и постоянно имахме усещането, че нещо ни се изплъзва.

Тогава решихме, че трябва да открием кое е най-важното в сватбения ден, и да се погрижим първо за него. Най-важното за нас се оказа СПОМЕНЪТ, който ще остане от сватбения ден. Осъзнавайки тази простичка истина, моментално свали напрежението, свързано с подготовката на тържеството. Разбрахме, че просто трябва да открием най-добрите професионалисти и да им се доверим изцяло. Това вече не беше трудно, възможности отново имаше много, но креативни и различни – не чак толкова.

Виждайки портфолиото на СК Фото в интернет, и уникалните снимки направени за толкова много двойки – всички толкова различни една от друга, толкова нестандартни и свежи, си казахме това са нашите хора, те ще ни дадат СПОМЕНЪТ, който търсим. Разглеждайки снимките им, почувствахме, че познаваме хората на тях, по някакъв неразбираем за нас начин, те показваха характера им, какво харесват, какви са всъщност.

Отне ни само два и-мейла и половин час разговор да се опознаем. И ние не разбрахме как точно стана, но веднага почувствахме, че те някак „виждат“ нашата идея за сватбения ни ден, някак си представят СПОМЕНЪТ, който се опитваме да създадем.

Веднага избрахме това, което ни препоръчаха – заснимане на тържеството от двама фотографа, и допълнителна фотосесия в следващ ден. И резултата беше невероятен. Усещането да разглеждаш събитието от няколко перспективи беше уникално. Невероятно беше, че освен всички стандартни моменти на младоженците, бяха уловени и толкова много други моменти – работата на организаторите, украсата, и най-важното гостите ни. За много от тези детайли дори не подозирахме, в суматохата на празника дори не забелязахме.  Гостите ни бяха очаровани от своите снимки, а ние щастливи, че сме ги зарадвали.

Допълнителната фотосесия също беше приказка. Измествайки я в друг ден, освен да ни направят невероятни снимки, Ники и Павел ни дадоха възможност наистина да се позабавляме.

Няма думи, с които да опишем, колко много ни харесва всичко, което създадохте за нас. Благодарим ви от сърце, че видяхте нашия СПОМЕН преди самите нас. "

Даниела и Станимир

 

 

Гранд Хотел & СПА Приморец гр. Бургас / фотосесия на отделен ден Замъкът в Равадиново